onze

oplossingen

Pimm is hét platform voor het slim inkopen van zakelijke geschenken en andere items uit de tail spend van jouw organisatie, gericht op medewerkers en relaties. Dit alles gekoppeld met jouw HR, CRM en/of P2P systeem. Makkelijk toch? Bekijk hieronder welke oplossingen er bij jou organisatie passen!
Onze oplossingen

Onze oplossingen

 

Pimm is hét platform voor het slim inkopen van zakelijke geschenken en andere items uit de tail spend van jouw organisatie, gericht op medewerkers en relaties. Dit alles  gekoppeld met jouw HR, CRM en/of P2P systeem. Makkelijk toch? Bekijk hieronder welke oplossingen er bij jou organisatie passen!

Cadeaushop-2

Cadeaushop

Alle zakelijke geschenken
& attenties onder 1 dak

Met de Pimm® cadeaushop is een zakelijk cadeau in een paar klikken geregeld. Je kunt met een zakelijk account direct bestellen in onze one-stop-shop óf een eigen bestelomgeving door ons laten aanmaken met je eigen look en eventueel aangepast assortiment. Dit alles met een koppelingen met jullie P2P systeem.

Geautomatiseerde cadeauservice Pimm-3

Geautomatiseerd attentiebeleid

Geautomatiseerd proces voor elk geefmoment

Met honderden tot duizenden werknemers heb je veel terugkerende momenten waarvoor ‘iets leuks’ geregeld moet worden. Met de geautomatiseerde services van Pimm houd jij tijd over voor andere zaken. Wij koppelen ook met jouw HR-systeem. 

Klant Contact Center - Sorry

Klant Contact Center

Til jouw klantenservice naar een nog hoger niveau!

Met onze innovatieve shop kan jouw klantenservice op een snelle en efficiënte manier geschenken versturen naar jullie klanten voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om het uitdrukken van spijt voor een fout of het bedanken voor een prettig gesprek, wij bieden een scala aan mogelijkheden om jullie klantrelaties te versterken. 

keuzecadeau concept oplossingen-1

Online Keuzecadeau Shop

Gegarandeerd een passend cadeau voor jouw collega's of relaties

Geef jouw collega's of relaties zelf de keuze voor een cadeau door middel van een online keuzecadeau shop. Je stelt zelf het assortiment in de keuzeshop zelf samen, van cadeaukaarten tot kinderspeelgoed en van geschenken tot belevingen. De shop en de kaart zijn geheel te personaliseren naar eigen huisstijl, zo maak je jouw cadeau nog persoonlijker!

Themageschenken pimm-1

Thema & seizoensgeschenken

Voor elk moment, een passend geschenk

Sinterklaas, eindejaar- paasattenties en geschenken voor andere themadagen mogen natuurlijk niet ontbreken. In het thema assortiment van Pimm® vind je zoal chocoladeletters,  gezellige eindejaarspakketten, lente- en zomerpakketten, attentie voor het Suikerfeest en nog veel meer.  

Catering & maaltijden Pimm

Maaltijden & Catering

Thuisbezorgd.nl zonder bonnetjes? We got you!

Samen met je collega's eten bestellen voor op kantoor, klinkt als een goed idee! Maar... De een haalt wat hier, de ander haalt wat daar, bonnetjes raken kwijt en je blijft achter met stapels declaraties. Kortom; gevalletje van één keer, nooit meer. Met onze samenwerking met Thuisbezorgd.nl is dit alles verleden tijd!

Promotionele artikelen Pimm

Branded Items

Laat jouw merk stralen

Branded Items bieden een unieke en tastbare manier om jouw merk te promoten. Of het nu gaat om bedrukte pennen, gepersonaliseerde notitieboekjes, trendy tassen of innovatieve technologische gadgets, Pimm kan het voor je regelen! Onze maatwerkopties zorgen ervoor dat jouw Branded Items perfect passen bij jouw merk en doelgroep.

Office supplies - Pimm

Kantoorartikelen

Alles voor op kantoor

Een goed georganiseerd kantoor is van onschatbare waarde. Bij Pimm begrijpen we dat en bieden we een breed scala aan kantoorartikelen aan; van essentiële schrijfwaren tot handige bureau-accessoires en van printers & printpapier tot kluizen. Met ons kantoorartikelen assortiment grijp je nooit meer mis!